Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple είναι απαισιόδοξη για τις πωλήσεις iPhone το 2022

*
Η Apple δεν πιστεύει πως θα πουλήσει περισσότερα iPhones φέτος σε σχέση με το 2021. Ακόμη και μετά τις φήμες από το MacRumors πως το iPhone 14 θα έρθει με τεράστιες βελτιώσεις σε σχέση με τους προκατόχους του (Link 1), η Apple παραμένει απαισιόδοξη για το πιο δημοφιλές προϊόν της στο κοντινό μέλλον.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η εταιρεία ζητά από τους προμηθευτές της να κατασκευάσουν περίπου 220 εκατομμύρια iPhones, παρόμοιο αριθμό με αυτόν που ζητήθηκε το 2021. Αυτό έρχεται κόντρα σε προβλέψεις αναλυτών, που έχουν αναφέρει ότι η Apple πρέπει να κατασκευάσει περίπου 20 εκατομμύρια περισσότερες συσκευές από πέρυσι.


Βέβαια, αναμένεται το iPhone 14 να εγκαταλείψει την ιδέα του notch. Επίσης αναμένεται η Apple να λανσάρει και μια φθηνότερη συσκευή στην αγορά. Μετά την πανδημία, οι προβλέψεις της Apple δεν φαίνονται αναληθείς, καθώς συνεχώς διαβάζουμε ρεπορτάζ που αναφέρουν μείωση στην παραγωγή σε πολλούς τομείς της τεχνολογίας και όχι μόνο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*